EXPERTS EN MEMÒRIA

Els tallers d’entrenament de la memòria van dirigits a totes aquelles persones que sense presentar alteracions de la memòria, tinguin una inquietud per aprendre diferents tècniques que li permetin potenciar les seves capacitats cognitives i l’agilitat mental.

Els beneficis que s’obtindran del taller, es poden utilitzar com una eina de prevenció a les pèrdues de capacitats de la memòria pròpies de l’edat, com per a professionals en actiu o joves que volen potenciar les seves capacitats i agilitats mentals.

Les diferents àrees cognitives que es treballen dins d’aquests taller són l’atenció, percepció i concentració, la memòria i orientació, el llenguatge, les habilitats numèriques, entre d’altres.

Els tallers de memòria duran a terme amb grups reduïts i es preveu diferents nivells, entre principiants i grups avançats. S’oferiran diferents dies a la setmana, al matí o a la tarda i tindran una durada d’una hora i mitja per sessió. Els participants disposaran de dossiers propis i individualitzats i gaudiran d’un mètode basat en diverses dinàmiques i activitats grupals.

Els programa de tallers de memòria es desenvoluparà amb professionals experts de l’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp i sota la seva direcció tècnica amb una experiència especialitzada de més de 20 anys.

Tot això, dins d’un edifici emblemàtic i un espai immillorable, garantint el benestar de les persones amb materials constructius càlids com les parets de fusta i patis de llum directa. Així com un entorn enjardinat específicament dissenyat per a potenciar activitats cognitives i sensorials.

Voleu més informació? Contacteu-nos!