Els tallers de memòria intensius per a empreses van dirigits a tots aquells col·lectius empresarials que tinguin una inquietud per aprendre diferents tècniques que li permetin potenciar les seves capacitats cognitives i l’agilitat mental.

Les estratègies de memorització que s’obtindran d’aquesta formació, es poden utilitzar com a una eina de millora que permet potenciar les capacitats mnèsiques, aptituds relatives a la memòria, aplicables al dia a dia en l’entorn laboral o en la vida quotidiana.

Per exemple, en un àmbit empresarial administratiu, la tècnica d’associació d’informació pot ajudar a recordar els números més fàcilment o ajudar a la retenció d’informació. Per persones que treballin en comptabilitat, existeixen estratègies de memorització numèrica per ajudar a recordar més fàcilment i augmentar l’agilitat mental. Aquestes tècniques són molt beneficioses per totes aquelles persones que treballin amb moltes nomenclatures o abreviacions.

Els tallers es duen a terme amb grups reduïts i amb dues sessions de dues hores cadascuna. Els participants disposaran de dossiers propis i individualitzats i gaudiran d’un mètode basat en diverses dinàmiques i activitats grupals.

Els programa de tallers de memòria es desenvolupa amb professionals experts.

Pot haver un treball previ per ajustar les necessitats de l’empresa amb el col·lectiu de professionals per garantir l’adaptació dels continguts amb els objectius de la organització en qüestió.

Tot això, dins d’un edifici emblemàtic i un espai immillorable, garantint el benestar de les persones amb materials constructius càlids com les parets de fusta i patis de llum directa. Així com un entorn enjardinat específicament dissenyat per a potenciar activitats cognitives i sensorials.

Aquest tallers es poden tramitar a través de les bonificacions de la Seguretat Social.

Voleu més informació? Contacteu-nos!