El passat 25 de gener es va celebrar la cinquena edició dels Premis Imprescindibles 2019 al Teatre Fortuny de Reus, on Vermuts Miró va decidir atorgar a la Fundació Rosa María Vivar el Premi Especial Miró “Etiqueta Negra” reconeixent “la gran labor social d’una fundació sense ànim de lucre que a través del seu Centre pioner i innovador situa a Reus a l’avantguarda en la cura de persones afectades per l’Alzheimer o deteriorament cognitiu”.

El Premi Especial Miró “Etiqueta Negra” s’atorga a una persona, col·lectiu o iniciativa de la qual la seva trajectòria hagi tingut una forta implicació en els àmbits de cultura o la societat de la ciutat de Reus en l’últim any.

El 28 de novembre de 2019 es va celebrar la Gala de lliurament de Premis Cambra a l’Auditori Antoni Gaudí de firaReus, presidida pel M. H. Sr. Joaquim Torra, President de la Generalitat.

El Jurat dels Premis Cambra va decidir atorgar a la Fundación Rosa María Vivar un dels Premis d’Honor per  “posar en relleu la històrica voluntat de l’empresariat local aportant valor a la societat, engegant, de manera solidària i altruista, iniciatives d’innegable servei públic”. Un projecte impulsat per la fundadora, Rosa María Vivar, i recolzat per diferents empreses del territori.

Guardonats de XIII Premis Gaudí Gresol

El 13 de juny de 2019 es va celebrar a l’auditori Gaudí del Tecnoparc firaReus la 13a edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència, uns guardons promoguts per la Fundació Gresol en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus que destaquen com una de les principals trobades socials a la capital del Baix Camp.

El sopar solidari organitzat per la Fundació Gresol va ser en benefici de la Fundació Rosa Maria Vivar per contribuir a la construcció del Centre terapèutic d’estimulació cognitiva per a l’Alzheimer.