Diversos professionals compromesos en la causa de la Fundación Rosa María Vivar han col·laborat amb la seva feina de forma altruista en el projecte:

GCA Architects

Estudi d’Arquitectura

GCA Architects és una empresa d’Arquitectura i disseny amb més de 30 anys d’experiència, i es caracteritza per un estil propi basat en la sobrietat, el caràcter i el detall.

Aquests valors, juntament amb la qualitat, el rigor i una actitud d’aprenentatge i exploració constant, marquen el treball d’un gran equip pluridisciplinari, de més de 100 empleats, sempre al servei de les necessitats del client.

Aquesta fusió d’experiència i innovació ha estat reconeguda en l’àmbit internacional en nombroses ocasions, tant per les seves obres d’arquitectura com per les de disseny interior. La seva seu és a Barcelona, ​​però el seu enfocament cosmopolita els ha portat a realitzar obres per tot Europa i en diverses ciutats dels EUA, Canadà, Xina, Àfrica i Marroc.

Belén Mutlló

Paisatgista

Enginyera tècnica agrícola de formació, des de l’any 1987 es dedica al món del disseny d’espais verds públics i privats a partir de l’amor i respecte a la natura, de la riquesa de l’entorn, de la identitat de qui el gaudirà i de la cura rigorosa de tots els detalls i acabats per obtenir espais únics que captivin.

La seva feina consisteix a facilitar que les persones connectin amb la natura, ja sigui a través d’un espai – jardí, una planta o unes paraules i d’aquesta manera contribuir que puguin beneficiar-se de tot el que la natura és capaç d’aportar a les nostres vides.

Josep Marsal

Arquitecte Tècnic

Maria Escoda

Arquitecta Tècnica

Ambdós arquitectes mantenen una collaboració professional des de l’any 2003 en l’àmbit de la direcció d’execució d’obres i tasques pròpies de l’arquitecte tècnic, formant així un equip que es complementa oferint un servei d’enginyeria i arquitectura tècnica amb l’objectiu de ser resolutius, funcionals i compromesos amb el client.

Xavier Riveiro

Enginyer Tècnic

Xavier Riveiro dirigeix l’empresa d’enginyeria des de fa 34 anys, ubicada en el cor de la ciutat de Reus, ha participat en el disseny i construcció de més de 3.000 projectes repartits per tot l’Estat.

L’Enginyeria està integrada per un grup de professionals amb una àmplia experiència en instal·lacions per a la indústria i l’edificació. S’utilitzen mètodes i processos de treball propis que garanteixen la professionalitat i qualitat de totes les actuacions en el sector.

Abarca les àrees d’Electricitat, Climatització, ventilació, gasos combustibles, sanejament i fontaneria, producció d’ACS, energia solar tèrmica, contra-incendis, àudio-visuals, seguretat i alarma, domòtica i gestió informatitzada d’instal·lacions, energies renovables, direccions d’obres, legalitzacions, llicències municipals, plans d’autoprotecció, certificacions energètiques d’edificis nous i existents, control de soroll d’instal·lacions, coordinació de seguretat i salut… anys rere anys anem ampliant àrees per anar donant solucions a l’evolució constant del sector.

Manubens i associats

Advocats

Manubens advocats és una firma jurídica multidisciplinar amb una clara estratègia global, especialitzada en l’assessorament integral personalitzat a empreses i particulars.

Oferim un assessorament d’alta qualitat i excel·lència als nostres clients. El nostre profund coneixement de les àrees de treball i l’experiència acumulada durant anys d’exercici actiu i dinàmic de la professió, ens permeten oferir solucions jurídiques segures, fiables i innovadores, amb un alt valor afegit en totes les nostres disciplines.

Testimonis