Com gestionar males notícies

L’objectiu de la xerrada és conèixer les dificultats amb les quals ens trobem a l’hora de donar una mala notícia i com això afecta a nivell emocional, tant a qui dona la notícia com a qui la rep. Coneixerem com funcionen les emocions i de quina manera podem gestionar-les de manera eficaç en aquests tipus de situacions.

Llegir més

Regala Tote Bags x l’Alzheimer, regala solidaritat

La galeria d’art ANQUINS activa una iniciativa solidària a favor de la Fundació Rosa M. Vivar amb la venda de bosses de roba pintades a mà per diferents pintors altruistes. Es tracta d’un complement quotidià convertit en una petita gran obra d’art, original i única i sobretot, molt solidària.

Llegir més

Nou taller per vèncer l’efecte QUIMIOCERVELL

La Fundació ha impulsat un nou taller on-line d’estimulació cognitiva, el qual consisteix en un entrenament cognitiu de les diferents funcions i dirigit a dones amb càncer de mama que podrien patir l’efecte quimiocervell. Es pot rebre una sessió gratuïta d’introducció i presentació del taller al webinar que tindrà lloc el dijous 14 d’octubre a les 18 h com a commemoració del Dia Mundial del Càncer de Mama.

Llegir més

Inauguració del Centre en directe per streaming

La Fundación Rosa M. Vivar realitzarà l’acte d’inauguració de les noves instal·lacions del Centre Terapèutic per a l’Alzheimer en directe per streaming el dimarts 21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer, a les 18 h, presidit per l’Hble. Conseller de Salut, Sr. Josep M. Argimon.

Llegir més