Fundación-Rosa-Maria-Vivar-transparent

Taller ACTIVA’T I VENÇ L’EFECTE QUIMIOCERVELL

Tens aquests efectes DESPRÉS de la quimioteràpia?

Tens problemes per concentrar-te, tens sensació de boirina mental, necessites més temps per fer tasques que eren habituals per a tu, oblides noms o cites, et costa trobar la paraula adequada, tens dificultat per aprendre coses noves, et costa tenir una conversa fluida, t’és difícil fer vàries tasques al mateix temps… és possible que estiguis patint els efectes del fenomen anomenat quimiocervell.

 

Què és l’efecte QUIMIOCERVELL?

El quimiocervell és l’alteració cognitiva causada pel tractament oncològic. Les alteracions en el funcionament cognitiu poden impactar en la qualitat de vida dels pacients de forma significativa a nivell social, laboral i personal.

 

Com et pot ajudar el nostre TALLER D’ESTIMULACIÓ COGNITIVA on-line?

El taller on-line està conduit per una neuropsicòloga experta i consisteix en un entrenament cognitiu de les diferents funcions (memòria, atenció, concentració, planificació, etc.). Es realitzen una sèrie d’exercicis aplicant tècniques i estratègies concretes per optimitzar els recursos cognitius existents i minimitzar les dificultats, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida.

 

A qui està DIRIGIT aquest taller on-line?

Aquest taller està dirigit a dones de totes les edats que han patit càncer de mama i que estan en tractament oncològic o que ja l’han finalitzat i que tenen els símptomes que hem definit com l’efecte quimiocervell. La Fundació pot valorar de manera excepcional incloure també algun cas amb altres tipus de càncer que tinguin uns símptomes similars i que sigui compatible amb la dinàmica general del grup.

 

Quin és el CALENDARI?

El taller consisteix en 16 sessions grupals on-line dirigides per la professional especialitzada. Un dia a la setmana, una hora i mitja per sessió. La Fundació té tallers en actiu i nous grups amb places disponibles.

 

Com et pots INSCRIURE al taller?

Les inscripcions estan obertes i es realitzen a través del formulari previst

 

Aquests tallers tenen el suport de:

TALLER
Nous tallers – Places disponibles!
 • Empleneu el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos de les noves dates i horaris.
Neuropsicòloga
Dra. Lorena Moreno
Inscriu-te al formulari per enviar-te l’enllaç
Deixa’ns les teves dades:
  Accepto la política de privacitat

  Inscriu-te
  Deixa’ns les teves dades:
   Accepto la política de privacitat

   Inscriu-te a la xerrada
   Deixa’ns les teves dades:
    Accepto la política de privacitat